Thuja

En af de mest klassiske typer af hække kan være nåletræshække med god grund. Nåletræer har mange gode egenskaber som dækplanter. De er meget store, normalt tætte og stedsegrønne. Meget velegnet til god formel beskyttelse af privatlivets fred med plantning året rundt. I dag vil vi tale om thuja som en hækplante.

Thuja Brabant; i haven Det vestlige livets træ Brabant; behøver ikke nødvendigvis at være “fokus”. Med sine lysegrønne blade ved den, hvordan man skiller sig ud meget godt. Farven på Brabant Tree of Life bringer straks et hyggeligt udseende til din have. Thuja-blade rulles i skalaer, hvilket gør denne nåletræ blødere end nåletræer som barlind og lærk.

Derfor er det vestlige livets træ Brabant velegnet; også meget god til haven, hvor børn ofte leger. Det er meget usandsynligt, at nogen vil bryde igennem denne hæk, vi nævnte nogle gode egenskaber af nåletræer i indledningen, og din vil helt sikkert behage alle. Dens højde og tætte struktur gør den til en ideel hæk for alle, der søger privatliv i haven.

Derudover er denne hækplante også meget hårdfør, så hvis vinteren er lidt kold, skal du ikke bekymre dig, din hæk vil helt sikkert overleve den. Når planten har slået rod i din have, kræver den kun lidt vedligeholdelse. Derfor Thuja & # x27; Brabant & # x27; et enkelt og stærkt dækningsanlæg, der fungerer året rundt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *